VKCSK.hu


Magabiztos győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 25. vasárnap, 15:08

Jól kezdett csapatunk, hiszen hét perc elteltével már 6-2-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, de feljebb jönni nem nagyon tudott a Szentendre, mert emberhátrányból is gólokat tudtunk szerezni. A kapuban Wunder remekül védett, támadásban pedig Mehlmann Ibi, Ruskó Kati, Kovács Timi és Csiszár Klaudia vitte a hátán a csapatot. A játékrész hajrájára kissé alább hagyott a lendület, s felzárkózott a vendéggárda egy gólra, egyenlítenie azonban nem sikerült.

A második játékrészt is mi kezdtük jobban, előbb 19-16-ra, majd 26-22-re vezettünk. Így mentünk bele a hajrába, ahol a teljesen elfáradó Szentendre ellen tetszés szerint lőttük a gólokat - bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteg ziccer maradt ki ebben a szakaszban is. A vége így is magabiztos, hétgólos siker, s ezzel együtt a biztos kilencedik hely.

 
Hétközi gondok PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 23. péntek, 11:16

Ismét nem a legjobb előjelekkel készül csapatunk a vasárnapi, Szentendre elleni találkozóra. Pedig fontos találkozó előtt állunk, hiszen győzelem esetén nagy valószínűség szerint bebiztosítjuk kilencedik helyünket, ami a biztos bentmaradást jelenti.

"Nehéz egy ilyen hét után mit mondani az esélyekről. Volt olyan edzés, amikor betegség, munkahelyi és tanulmányi elfoglaltság miatt csak nyolcan voltunk, ráadásul egyik kapus sem tudott eljönni. Nem könnyű így készülni, de nincs más választásunk, győzni kell, s ha a többi eredmény is úgy alakul, akkor biztos kilencedikek leszünk. Remélem, minden nehézség ellenére le tudjuk győzni a Szentendrét. A hátralévő három meccsen ugyanis nem mi vagyunk az esélyesek, így most van a legjobb esély arra, hogy hazai közönség előtt győzzünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy az Érd, a Szekszárd és az Audi-ETO II ellen ne próbálnánk meg bravúrt elérni, de most vasárnap kell nyernünk. Számítunk a szurkolók segítségére" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Nehézségek a héten PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 15. csütörtök, 19:36

Nem a legjobb előjelekkel készült a héten csapatunk a szombati, pécsi mérkőzésre. Mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta, a héten kevesen tudtak edzésekre járni betegség, iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt.

"Az biztos, ennél balszerencsésebben nem is alakulhatott volna a heti munka. A mérkőzésen remélem, nem érződik majd meg a játékosokon a kihagyás. Ami igazán gond lesz, hogy Ruskó Kati nem tud elutazni velünk a meccsre, pedig nagy szükség lenne rá, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a Pécset. A célunk mindenképpen ez, de az is biztos, hogy bár az előző két meccset megnyertük, annál azért többre lesz szükség játékban. Nem kedvez számunkra a korai kezdés, mert reggel öt órakor el kell indulnunk, azt ugyanis sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy nappal korábban elutazzunk Pécsre. Ez van, ilyen körülmények között kell a legjobb eredményt elérnünk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 17. szombat, 13:18

Csapatunk ma súlyos, 41-26-os vereségbe szaladt bele Pécsen. Részletek később.

Csapatunk az első negyedórában tudta csak a lépést tartani a pécsiekkel. A találkozó elején 7-5-re vezetett csak a hazai gárda, a folytatásban azonban fokozatosan nőtt a különbség. Előbb 11-6-ra, majd 19-10-re húzott el a Pécs. A szünet után sem változott a játék képe, Mehlmann ugyan szórta a gólokat, de a hitehagyottá vált együttesünk nem tudott méltó partnere lenni a Pécsnek, így elmaradt a helycsere a táblázaton, sőt, a Pécs három ponttal meglépett. Csomor Tibor elmondta: a hazafelé tartó úton volt ideje elbeszélgetni a lányokkal, s a rögtönzött "pszichológiai foglalkozáson" több dolog is felszínre került. Ezeken kell változtatni a jövőben, hogy jobb eredményt érjen el csapatunk. Legközelebb a Szentendre ellen. Azt a meccset mindenképpen hozni kell, hogy a kilencedik hely ne kerüljön veszélybe.

 
Újabb kötelező győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 10. szombat, 14:45

A Nagykanizsa ellen a visszavágás reményében lépett pályára csapatunk, ősszel ugyanis egy góllal nyertek a zalaiak. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben Mehlmann és Imrefalvi is vállalni tudta a játékot, így majdnem komplett kerettel várta a találkozót a csapat. Jól is kezdtünk, rögtön a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, két-három góllal el is léptünk. Nyugodtan játszhattunk, főleg a második félidőben, mikor már 17-11 is volt a javunkra. Mégis megtorpant a csapat, ziccereket bombáztak a játékosok a nagykanizsai kapusba, s el kezdett felzárkózni a vendéggárda. Valójában nem volt meglepetés a fordulat, hiszen idén nem egyszer remegtek meg a kezek vezetésnél vagy nagyobb arányú előnynél. Szerencsére amikor nagyon kellett, mindig jött egy idegnyugtató gól, az utolsó percnek háromgólos előnnyel vághattunk neki, s bár kikérte idejét edzőnk, Csomor Tibor, mégsem mi fejeztük be góllal a mérkőzést, a lényeg azonban a 23-21-es győzelem és az ezért járó két pont, mellyel biztosan őrizzük kilencedik helyünket.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

114. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.