VKCSK.hu


Újabb hazai vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 28. vasárnap, 18:06

Sajnos nem sikerült a javítás csapatunknak, ezúttal a Kozármisleny vitte el a két pontot Győrből, miután 28-22-re győzött.

Nem úgy indult a mérkőzés, hogy sima vendégsiker lesz a vége, hiszen az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, de elég volt egy-két hiba a játékrész végén, hogy három góllal ellépjen a Kozármisleny. Szünet után hamar sikerült a felzárkózás, 17-17-nél és 19-19-nél is együtt voltak a felek. Újabb győri rövidzárlat következett azonban, s 22-19-re elléptek a vendégek. Innen pedig már nem volt visszaút, a hajrára szét is esett kicsit csapatunk játéka, így amire csak legvadabb rémálmaikban gondoltak a csapat tagjai és a szakvezetés, bekövetkezett: a két hazai meccset nulla ponttal zártuk.

Láthatóan kisebb gödörben van a társaság, remélhetőleg mihamarabb közös erővel kilábalunk ebből, mert a 9. hely is komoly veszélybe kerül.

 
Javításra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 27. szombat, 10:22

Holnap este hat órakor a Kozármislenyt fogadja csapatunk. A cél, hogy kijavítsuk a Nagyatád elleni hazai botlást. Persze ez a feladat közel sem egyszerű, hiszen az ellenfél a hatodik helyen áll, nyolc ponttal megelőzve a VKCSK-t. Ráadásul ősszel simán, 38-23-ra vert bennünket a Kozármisleny, míg az előző szezonban Győrött négy góllal nyert (22-26) a soros rivális, idegenbeől viszont sikerült egy pontot elhozni (21-21). Az első győzelem viszont még várat magára, de remélhetőleg csak vasárnap estig.

"Sajnos voltak gondjaink a héten, hiszen Csizmadia és Gyurkovics is betegséggel küszködött, de talán ők pályára léphetnek. Akárcsak Imrefalvi, akinek munkahelyi elfoglaltsága miatt kérdéses a játéka. A múlt heti vereséget jó alaposan átbeszéltük, s bízom benne, hogy a csapat átérzi a helyzetet, s odateszi magát. Főként védekezésben kell sokat javulnunk. Erős csapat az ellenfél, de a Kispest ellen megmutattuk, hogy képesek vagyunk a bravúrra" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 20. szombat, 15:26

Győzelmi reményekkel várta csapatunk a Nagyatád elleni hazai bajnokit. A reményt táplálta a legutóbbi hazai pályán elért siker a jó erőkből álló Kispesttel szemben, továbbá a két csapat őszi mérkőzése, melyet a VKCSK öt góllal megnyert. Könnyű mérkőzést azonban nem várt edzőnk, Csomor Tibor, s félelmei be is igazolódtak a találkozó során.

A vendégek kezdtek jobban, s bár 0-2-ről sikerült fordítani, a folytatásban többnyire a Nagyatádnál volt az előny, legfeljebb csak egyenlíteni sikerült Mehlmannéknak. A játékrész hajrára viszont átvettük a vezetést, sőt, három góllal is elléptünk (14-11). A második félidőt is mi nyitottuk góllal, ám utána megállt a tudomány, a vendégek 18-15-ös vezetésünket pillanatok alatt háromgólos hátránnyá változtatták (19-22). Sajnos a kapura teljesen veszélytelen volt a támadójátékunk, túlságosan is Mehlmannt erőltették a társak, aki ugyan lőtte a gólokat, de kiismerhetőek, egysíkúak voltunk. Védekezésben sem volt kellően agresszív a csapat, s noha Mátyás Auguszta külön őrzőt kapott, azért ő is többször megtalálta a rést a falban. A vendégek őrizték két-három gólos előnyüket, az utolsó másfél percben nyílt egy kis esély legalább az egyik pont megszerzésére, de az egyébként jól játszó Mehlmann a legrosszabbkor hagyta ki a büntetőt.

A vége így 29-27-es vendéggyőzelem lett, s ezzel a két csapat között egy pontra olvadt a különbség.

 
Mehlmann egyre jobb formában érzi magát PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 25. csütörtök, 09:24

Tavasszal tért vissza a kézilabda vérkeringésébe Mehlmann Ibolya. A korábbi világbajnoki bronzérmes jobbátlövő csapatunkban, a VKCSK-ban kezdte újra játékot szülése után. Ibi láthatóan egyre jobb formában van, legutóbb is kilenc gólig jutott a Nagyatád ellen. Fájó, hogy ennek ellenére is vereséget szenvedtünk hazai pályán.

 ibi3

Bővebben...
 
Csak a győzelem elfogadható PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 19. péntek, 12:26

Holnap 11.45 órától a Nagyatád együttesével mérkőzik csapatunk. A két csapat között jelenleg három pont a különbség a mi javunkra, így egy esetleges sikerrel tisztes távolságba kerülhetünk egyik fő riválisunkkal szemben. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor szerint azonban ehhez sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, mint amilyet legutóbb Marcaliban nyújtott a csapat.

"A múlt héten a játékosok nem a megbeszéltek szerint játszottak. Ennek köszönhetően az ötödik percben már nyolc-kettő volt oda, s onnan ugyan próbáltunk kapaszkodni, de valahogy nem volt lendület a játékunkban. Lassan járattuk körbe a labdát, kevés volt a váratlan elem, s sok az előkészítetlen lövés. Ami viszont bizakodásra ad okot, az Kovács Timi teljesítménye, aki remekül küzdött, s igyekezett összefogni a társaságot. A Nagyatád ellen ennél sokkal több kell, mert szeretnénk őket még jobban leszakítani, ehhez viszont csak a két pont megszerzése az elfogadható. Könnyű meccsre nem számítok. Az ellenfélnél leginkább Mátyás Augusztára kell odafigyelnünk, aki meccsenként átlagban valamivel több mint tíz gólt lő, s vezeti is a góllövőlistát. Nálunk mindenképpen jó hír, hogy Raucsik Krisztinára ismét számíthatok, az ő rutinja rengeteget érhet. Gondot jelent viszont Csiszár Klaudia és Ruskó Katalin hiánya. Előbbi utazás, utóbbi pedig munka miatt kénytelen kihagyni a találkozót" - mondta Csomor Tibor.

Ősszel sikerült 35-30-ra nyernünk Nagyatádon, ami az első idegenbeli pontokat jelentette a szezonban. Tavaly viszont mindkétszer soros ellenfelünk győzött: idegenben 42-27-re, Győrben 30-26-ra kaptunk ki. Remélhetőleg holnap kora délutánra a két együttes mérlege ötven-ötven százalékos lesz...

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

116. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.