VKCSK.hu


Mehlmann nélkül is kötelező a győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 09. péntek, 13:50

Holnap 12.45 órakor a Magvassy-csarnokban a Nagykanizsát fogadja csapatunk. Múlt héten sikerült győzni a Tolna otthonában, s a többi eredmény is kedvezően alakult. Ahhoz, hogy a különbség minimálisan megmaradjon az üldözőink és köztünk, a hétvégén is be kell gyűjtni a két pontot. Ősszel Nagykanizsán egygólos hazai siker született, ezért fűti a visszavágás lányainkat.

Csomor Tibor vezetőedző szerint nem lesz könnyű dolguk, mert többen is hiányoznak majd: "Sajnos Imrefalvi és Őri játéka munkahelyi elfoglaltság miatt kérdéses, míg Mehlmann betegség miatt biztosan nem játszhat. Más választásunk azonban nincs, hasonlóan a múlt heti találkozóhoz, ha vért izzadunk is, hoznunk kell a meccset."

A csapat egyébként a héten is edzőmeccsel készült, a győri tanítóképzővel játszott, s győzött magabiztosan, ami mindenképpen jó jelnek tekinthető.

 
Fontos húsvéti győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 03. szombat, 18:07

Csapatunk a Tolna otthonában lépett pályára, s 17-13-as félidőt követően 31-28-ra győzött.

Csomor Tibor tanítványai szinte végig vezettek az első félidőben. Ahogyan arra számítani lehetett, hajtós első harminc percet játszott a két gárda. Mi különösen a két gólerős emberre, valamint az irányítóra fordítottunk nagy figyelmet, s ez be is jött a játékrészben, mert sikerült előnyt szereznünk. Szünet után már öt góllal vezetett csapatunk, de érthetetlenül megtorpantan a lányok - talán az elsőző két fordulóban elszenvedett vereség miatt -, s kiegyenlített a Tolna. Szerencsére sikerült újítani, Imrefalvi Lilla nagyon fontos gólokat lőtt, így ismét nálunk volt a vezetés.

Még az sem zavarta meg a csapatot, hogy Wunderli Klaudia kétperces büntetést kapott, a helyére beálló Wunder Eszter ugyanis több bravúrt is bemutatott, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa. A hajrában már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a csapat. Miután az üldözők közül a Nagyatád és a Nagykanizsa is kikapott, így sikerült a kilencedik helyen tanyázva ismét egy kicsi lélegzetvételhez jutni.

 
Változott a mai program PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 01. csütörtök, 08:36

Az eredeti tervekkel ellentétben ma nem Székesfehérváron lép pályára csapatunk edzőmérkőzésen. Iskolai elfoglaltság miatt több játékos sem tudna ma délután elutazni az Alcoa FKC elleni találkozóra, de hogy ne maradjon meccs nélkül a csapat, este hatkor az egyetemi csarnokban az NB II-es Széchenyi ESE gárdájával megmérkőzünk. Remélhetőleg ez a felkészülési állomás is hasznos lesz a hétvégi, nagyon fontos bajnokira.

 
Vért izzadva is nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 02. péntek, 19:05

A Széchenyi ESE NB II-es csapata ellen elért magabiztos győzelemmel hangolt csapatunk a holnap esti, Tolna elleni idegenbeli bajnokira. Edzőnk, Csomor Tibor szerint leginkább arra volt jó az összecsapás, hogy sikerélménnyel a hátuk mögött lépjenek pályára a játékosok. A szakvezető egyébként nem vár könnyű meccsre, de mindenképpen győzelmet vár.

"Ha vért kell izzadni a sikerhez, az sem érdekel, a lényeg, hogy végre győzzünk. Így tudjuk csak biztosan megőrizni minimális előnyünket az üldözőkkel szemben, sőt, ha szerencsésen alakul a többi pályán az eredmény, ismét elléphetünk egy kicsit a riválisoktól. Szerencsére kellemes gondjaim vannak, mert Fekete Kitti kivételével, aki beteg volt, mindenkire számíthatok, vagyis valakiket ki kell hagynom. Hiába van csupán négy pontja a Tolnának, nehéz meccs lesz. Az ellenfélnél a két leggólerősebb játékosra, a góllövőlistán harmadik Sipos Ágnesre és az ötödik legeredményesebb Reisch Gabriellára kell odafigyelnünk, az ő semlegesítésüket meg kell oldanunk. Bízom a csapatban, remélem, mindenki átérzi a találkozó fontosságát" - mondta Csomor Tibor.

 
Edzőmeccs Fehérváron PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 31. szerda, 14:05

Holnap 17 órakor edzőmérkőzést játszik csapatunk az Alcoa FKC ellen. Csomor Tibor vezetőedző szerint a találkozó jó erőpróba az előttük álló feladatokra, s talán egy kicsit összerázódik a társaság egy erősebb ellenféllel szemben. Nincs ugyanis jó passzban a csapat, hiszen legutóbbi két hazai meccsét - ráadásul hazai környezetben - elveszítette. Szombaton 18 órakor Tolnán lépünk pályára. A hazaiaknak csupán négy pontjuk van, így komoly esély kínálkozik arra, hogy javítsunk, bár ehhez a játék minden elemében sokkal többre lesz szükség.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

115. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.