VKCSK.hu


Meglepetésre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 05. péntek, 16:03

A női NB I/B-ben vasárnap 18 órakor az 5. helyezett Kispest csapatát fogadjuk a Magvassy-csarnokban. Mint azt Csomor Tibor vezetőedző elmondta: szeretnének meglepetést okozni, s győzni.

?Nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen több NB I-et is megjárt játékosa van a kispestieknek, de igyekszünk borsot törni az orruk alá. Jó hír, hogy Lelkes Noémira már számíthatok, Raucsik Krisztina viszont nem lesz, s kérdéses a bokasérüléssel bajlódó Mehlmann Ibolya játéka is? ? mondta az edző.

A vendég kispestiek újoncként szerepelnek, ám komoly háttérrel rendelkeznek, így egyáltalán nem meglepő a jó szereplésük. A keretben olyan játékosok vannak, mint a 36 éves Natalina Gorova, aki 2003-tól öt éven át játszott a Vasasban, mely akkor az élvonalban játszott. Szintén NB I-es múltja van a 23 éves Szamosi Líviának: két évet töltött a Kőbánya-Spartacusban, majd Derecskén és Nyíradonyban kézilabdázott egy-egy évet. A kapus, Péntek-Dózsa Katarina a 2000 és 2005 közötti időszakból sokak számára Miklosová néven lehet ismerős, hiszen ekkor ezen a néven az FTC-t erősítette a 32 éves hálóőr. Érdekesség még, hogy a Kispest egyik fő mezszponzora az ismert tévés, Gianni által működtetett étterem.

 

Bővebben...
 
Csapatunk a Revitán PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 05. péntek, 15:58

Ma este a győri Revita TV Ászok című műsorában riport látható majd csapatunkról: Csomor Tibor vezetőedző és Mehlmann Ibolya nyilatkozik a tavaszi szezonnal kapcsolatos elvárásokról, esélyekről. A felvétel 20.05 órakor kezdődik, aki azonban lemarad erről, két órával később, azaz 22.05-től megnézheti az adást.

 
Játék egymás közt PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 26. péntek, 08:19

A tervek szerint ma edzőmeccset játszott volna a csapat, de végül a Széchenyi ESE és a Komárom is lemondta a találkozót. Csomor Tibor vezetőedző ezért úgy döntött, hogy egymás közti játékot iktat a programba.

"Jobb lett volna egy külső ellenféllel játszani, mert talán markánsabban kijöttek volna a hiányosságaink, de néhány taktikai elemet azért így is tudunk gyakorolni" - mondta Csomor Tibor.

 
Mehlmann nem játszhat PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 02. kedd, 20:10

Bár győztesen meccsen tért vissza Szombathelyen a kézilabdapályára Mehlmann Ibolya, csapatunk jobbátlövője, mégsem lehetett felhőtlenül boldog. A korábbi válogatott játékos bokaszalagjai ugyanis megsínylették a találkozót: részlegesen elszakadtak mindkét lábában.

"Nekem kis csak a meccs után mondta Ibi, hogy fáj a lába, közben nem szólt arról, hogy egy szerencsétlen mozdulatnál megsérült. A szakemberek szerint szülés után sokkal lazábbak a szalagok, ráadásul hosszabb kihagyás után tért vissza Mehlmann, ez lehet a probléma oka. Az biztos, hogy a vasárnapi, Kispest elleni mérkőzést kihagyja, aminek természetesen nem örülök, de felesleges lenne erőltetni. Remélhetőleg azért a kényszerpihenő nem lesz olyan hosszú, a későbbi meccseken ugyanis nagy szükség lesz a balkezes játékosra" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Kihasználjuk a szünetet PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 22. hétfő, 19:50

Két forduló ment le a tavaszi szezonból, s máris szünetet iktatott be a szövetség a programba. Mint ismeretes, a hétvégén Győrben rendezik meg a női Magyar Kupa négyes döntőjét, ezért egyik osztályban sem rendeznek mérkőzést. Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője elmondta: nem jön rosszul a szünet, hiszen van egy kis plusz idő a felkészülésre. Az erőnlét fejlesztése érdekében a hét első felében sok futás és medicinlabdázás szerepel majd az edzésprogramban, míg a csapatjáték csiszolását a pénteki edzőmeccsen tervezi a szakvezető. Ami biztos, hogy pénteken az edzés idejében, azaz 18.30 órakor a Krúdy-gimnáziumban játszik csapatunk, az ellenfél vagy a Széchenyi ESE vagy a Komárom NB II-es gárdája lesz.

Ami még fontos hír, hogy két mérkőzés időpontja is megváltozott az Audi-ETO BL-meccsei miatt. Mint az a programban is látható, a Kispest és a Nagyatád elleni találkozó került át másik napra.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

118. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.