VKCSK.hu


Akaratgyenge játék PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 09. vasárnap, 18:25

Csapatunk súlyos, 23-38-as vereséget szenvedett a Szekszárdtól a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Bár meglepetésre készült a VKCSK, rögtön a mérkőzés elején nyomatékosította a bronzérmes helyen tanyázó Szekszárd, hogy a két pontért érkezett Győrbe. Sajnos csapatunk jócskán megkönnyítette a vendégek dolgát, mert rengeteg labdát eladtunk, melyekből könnyű gólokat lőtt a Szekszárd. Ez meg is határozta a találkozó további menetét. A hitehagyottá vált győri gárda ellen fokozatosan növelte előnyét a Szekszárd, s végül ilyen arányban is megérdemelten győzött. Úgy tűnik, csapatunk a biztos kilencedik hely tudatában gyakorlatilag befejezettnek tekinti a bajnokságot, bár az is tény, hogy a véghajrában a három kiemelkedően legjobb csapattal találkozik, mégis nagyobb ellenállásra számított Csomor Tibor vezetőedző. Még egy lehetőség van a javításra, a papírforma alapján azonban kicsi az esély, hogy az utolsó fordulóban az Audi-ETO II ellen sikerül további pontokat szerezni.

 
Meglepetésre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08. szombat, 08:13

Csapatunk vasárnap 18 órakor a harmadik helyen álló Szekszárdot fogadja. Csomor Tibor vezetőedző szeretne meglepetést okozni.

"Papíron ez az utolsó hazai meccsünk, bár az utolsó fordulóban az Audi-ETO II-vel is Győrben, a Magvassy-csarnokban játszunk, csak ott nem mi leszünk a pályaválasztók. Mindenképpen szeretnék emlékezetessé tenni közönségünknek az utolsó két meccset, s lehetőleg nem úgy, hogy súlyos vereséget szenvedünk. Sokkal inkább szeretnénk meglepni a Szekszárdot, mely különösen belső posztokon nagyon erős. A héten a felkészülés hasonló volt az előző hetekéhez képest, kevesen tudtunk edzeni egyéb, más elfoglaltságok miatt. Ennek ellenére bízom abban, hogy az erőnlétünk kitart a meccsen, főleg ha nem megyünk bele egy nagy rohanásba, hanem taktikus, megfontolt kézilabdát játszunk. Mindenki egészséges, így a legjobb csapattal tudjuk felvenni a versenyt a szekszárdiakkal."

 
Vereség a bajnoknál PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 02. vasárnap, 18:54

Nem sikerült elrontania csapatunknak a bajnokavatását, miután 43-26-ra kikapott az Érd otthonában.

Az első szűk tíz percben még sikerült a lépést tartani az éllovassal (5-3), ám a folytatásban szép lassan elhúzott az Érd. Sajnos nálunk sok volt az eladott a labda, a technikai hiba. Bár az elképzelések szerint lassan, nyugodtan játszottunk volna, belementünk a rohanós játékba, ami ellenfelünknek kedvezett. A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv, a bajnokságra és feljutásra pályázó, rutinos, válogatottat is megjárt játékosokkal felálló hazaiak nem álltak le, s ugyan akadt több, jónak mondható egyéni teljesítmény nálunk is, sajnos nem tudtuk megnehezíteni a bajnokavatást.

Egy hét múlva a Szekszárdot fogadjuk, a bajnokság harmadik helyén álló együttes ellen búcsúzik hazai közönségétől csapatunk. Remélhetőleg ott összejön egy bravúr, s szépre sikeredik az utolsó itthoni mérkőzés.

 
Másfélmilliós támogatás PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08. szombat, 08:07

Klubunk 1,6 millió forinttal gazdagodott a héten. A várostól 1,1 millió, az Magyar Kézilabda Szövetségtől 500 ezer forint támogatást kapott a csapat.

Elnökünk, Csomor Tibor örül, de azért keserűség is van benne: "Minden pénz nagyon jól jön, de azért egy kicsit több pénzre számítottam a várostól, tavaly ugyanis többet kaptunk. Ráadásul néhány sportág, mely alig-alig van jelen vagy alacsonyabb osztályban szerepelő klub több pénzt kapott. Félreértés ne essék, nem tőlük sajnálom, de egy kicsit ez aránytalan. Örülnék, ha észrevennék a városban, hogy létezünk, s szinte a semmiből felépítettünk egy stabil NB I/B-s együttest."

 
Elrontani a bajnokavatást PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 29. csütörtök, 21:19

Vasárnap 18 órakor Érden lép pályára csapatunk. Csomor Tibor edző szeretne borsot törni a hazaiak orra alá. A listavezető érdiek egyébként győzelmükkel megszereznék a bajnoki címet, ezzel együtt a jogot az élvonalbeli szereplésre. Együttesünk számára ilyen tét nincs, gyakorlatilag mi bebetonoztuk magunkat a kilencedik helyre, ahonnan lejjebb már nem csúszhatunk, s feljebb is csak akkor léphetünk, ha a hátralévő három meccsből ellen kettőt nyerünk. Mindez egyébként nem kis bravúr lenne, lévén, hogy a három dobogón végző csapattal játszunk, kettővel ráadásul idegenben

Csomor Tibor abban bízik, hogy a játékosok nem tekintik befejezettnek a bajnokságot, hiszen nem lenne jó nagyarányú vereséggel lerontani az összképet: "Persze ezek ellen a csapatok ellen ez is benne van a játékban, de azért a mi hozzáállásunkon is sok múlik. A héten kisebb gondot okozott, hogy több játékosnak akadt elfoglaltsága az egyetemi kézilabdacsapattal, így megint kevesebb emberrel tudtunk edzeni. Az Érd idei eredménysora tiszteletet parancsol, gratulálunk az elért sikerhez, de azon vagyunk, hogy elnapoltassuk velük a bajnokavatást, de legalábbis megnehezítsük a dolgukat."

A 45 ponttal első Érd honlapján egyébként sok dicsérő szót írnak csapatunkról a vasárnapi találkozó beharangozójának kapcsán.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

113. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.