VKCSK.hu


Küzdeni tudásból jeles PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 08. szerda, 19:27

Csapatunk szoros mérkőzésen, de összességében biztosan nyert Szombathelyen a Magyar Kupában, így bejutott a második fordulóba. A találkozó első félidejében fej fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak két góllal elléptek, de a szünetre egyenlő állással fordultak a felek. Szünet után jó tíz perc elteltével a feljavult kapusteljesítménynek is köszönhetően öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést csapatunk, s az ebben az időszakban megszerzett előnyt végig meg tudtuk tartani, s edzőnk, Csomor Tibor mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani.

Szombathely-VKCSK 20-25 (12-12)

Szombathely, 100 néző. V.: Jancsó, Horváth J.

VKCSK: Wunderli - Csiszár 2, Imrefalvi 1, Kovács T. 3, Fábián, Vida 10/3, Raucsik3. Cs.: Jagadics (kapus), Kiss K. 1, Sarmon 2, Schmied 1, Nagy K., Karácsony 2, Drobnitsch. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: - A csapaton látszott az edzőmeccsek hiánya, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok. Az is látszott azonban, hogy sokat kell még dolgoznunk, hogy a bajnokságban is jól szerepeljünk.

 
A továbbjutás a cél PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 07. kedd, 19:24

Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője komoly gondokkal küzdött a nyáron, s ezek csak az elmúlt napokban enyhültek. A szerdán 18 órakor a Szombathely otthonában esedékes Magyar Kupa-mérkőzésen azért a győzelemre készülünk.

"Edzőmeccset alig tudtunk játszani a nyáron, mert nagyon kevesen voltunk, s csak a felkészülés véghajrájában álltunk össze, miután kaptunk játékosokat az Audi-ETO-tól. Sajnos a kettős igazolással rendelkezők nem léphetnek pályára a kupában, így kissé foghíjasak leszünk. Tavaly egy osztályban szerepeltünk a szombathelyiekkel, s mindkétszer mi győztünk. Most NB II-es az ellenfelünk, s egyáltalán nem ismerjük őket, ennek ellenére győzni szeretnénk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Segített az ETO PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 29. vasárnap, 19:21

Enyhültek edzőnk, Csomor Tibor homlokán a ráncok, a héten ugyanis megállapodott az Audi-ETO-val, s három játékost is kölcsönbe kapott az első számú győri csapat utánpótlásából. Mint azt Csomor Tibor elmondta: Kiss Kitti szélső, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia átlövők az NB I/B-s csapatunknál szerepel az új idényben. A játékosok a meccsek mellett heti két edzésen vesznek részt klubunknál, a többi napokon viszont az ETO foglalkozásait látogatják. Még egy játékos sorsa kérdéses, hasonló feltételek mellett érkezhet még hozzánk az ETO-ból Horváth Dóra.

"Így azért már lehet azt mondani, hogy kiegyenesedtünk, jóval nyugodtabb vagyok. Köszönettel tartozom az ETO-nak és Róth Kálmánnak, hogy pozitívan álltak a dologhoz. Remélem, nem okozunk majd csalódást, s a játékosok képességei nálunk teljesednek majd ki" - fogalmazott Csomor Tibor.

A csapat egyébként hétfőn a Győrújbaráttal, szerdán a Széchenyi ESE csapatával játszik edzőmeccset, s ezeken készül a szezonkezdetre, ami szeptember 8-án Szombathelyen lesz: ott játszunk a Magyar Kupában.

 
Újabb érkező PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 01. szerda, 18:25

Újabb játékossal bővült a keretünk: mint azt Csomor Tibor elnök és vezetőedző elmondta, az Audi-ETO a korábbi három játékos - Kiss Kitti, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia - mellett Horváth Dórát is kölcsönbe adta az új idényre. Csapatunk egyébként gőzerővel készül a szezonra, a napokban Bükön járt, ahol két felkészülési mérkőzést is játszott. Bár Csomor Tibor sokat cserélt, végig magabiztosan vezetve mindkét meccset megnyertük. A héten a Győrújbaráttal és a SZESE együttesével is tervben volt egy-egy találkozó, ezek azonban elmaradtak, viszont pénteken 18 órakor a Krúdy-iskolában a tervek szerint az ETO FKC serdülőcsapata ellen lépnek pályára a lányok.

Mint azt már megírtuk, szeptember 8-án Szombathelyen Magyar Kupa-találkozót játszik a csapat, másnap, szeptember 9-én 18 órakor ugyancsak a Krúdyban pedig szülői és szurkolói ankétot tart a klub. Ennek célja, hogy a szülők, a drukkerek, a pártolók jobban megismerjék az egyesületet és még szorosabbá váljon a kapcsolat. A kötetlen beszélgetést egy bemutató edzés is megelőzi, így mindenki láthatja, milyen munka folyik a klubban.

 
Játékos és szponzor kerestetik PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 20. péntek, 09:08

Kevesebb mint egy hónap van hátra az NB I/B-s bajnoki rajtig, melyre csapatunk is készül. Igaz, nem a legideálisabb körülmények között, hiszen mint azt már megírtuk, igen foghíjas kerettel kénytelen dolgozni Csomor Tibor vezetőedző. Éppen ezért gondolt arra, hogy honlapunkon keresztül megpróbál játékosokat toborzni.

"Tanácstalan vagyok, tíz éve, mióta létezik a klub, nem éreztem ilyen kilátástalannak a helyzetet. Sajnos eljutottunk oda, hogy azon gondolkodom, van-e értelme tovább csinálni az egészet. Sem támogatót, sem játékost nem könnyű a mai helyzetben találni. Ezért szeretném felhívni azok figyelmét, akik esetleg úgy érzik, tudnának a csapaton segíteni, keressenek meg bátran. Legyen szó kézilabdásról vagy támogatóról. A megyében sokan játszanak, s többeknek biztosan kihívás és előrelépés lenne a másodosztályban való szereplés. Az elmondottakból kiderül, hogy nem dúskálunk a pénzben, de tisztességgel lejátszottuk eddig valamennyi szezonunkat, s osztályváltásra - legalábbis visszafelé - eddig nem kényszerültünk. A cél most is az, hogy megkapaszkodjunk az NB I/B-ben. Remélhetőleg a következő napokban, hetekben megoldódnak a problémák, s optimistábban tekinthetünk a szezonkezdet elé" - fogalmazott Csomor Tibor, akit a 30/9565-088-as telefonszámon lehet keresni.

 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

97. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.